You & Me by Cocoon Maldives

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

1 075 190 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ajánlat előnyei:

Új, 5*-os szálloda;Csak felnőttek részére;Nyugodt pihenés, minőségi idő, romantika ;Nászutasoknak, pároknak ;Távol a stresszes hétköznapoktól;;

Az ajánlat előnyei:

Új, 5*-os szálloda;Csak felnőttek részére;Nyugodt pihenés, minőségi idő, romantika ;Nászutasoknak, pároknak ;Távol a stresszes hétköznapoktól;;

Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet, az illetékeket és adókat, a repülőtéri transzfert Male repülőtérről a hotelbe és vissza, a szállást 7 éjszakára a választott szobatípusban, a szerződés szerinti ellátást.
Külön fizetendő: az útlemondási biztosítás (2,5%), az utasbiztosítás, a helyi idegenforgalmi adó (6 USD/fő/éj - Green Tax), a fakultatív programok díja (helyszínen fizetendő)
A helyszínen angol nyelvű asszisztencia (telefonos) áll a vendégek rendelkezésére, a programok is kizárólag angol nyelven érhetőek el.

Elhelyezkedés:

A szálloda Malé nemzetközi repülőterétől kb. 45 percre található (seaplane transzferrel) Ifuru repülőtértől kb. 20 percre fekszik gyorshajó transzfer esetén.

Ellátás:

Teljes ellátás: reggeli, ebéd és vacsora, az italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.
Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható (a napi háromszori étekzésen felül az alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása, koktélok, minibár feltöltése naponta vízzel és üdítő itallal valamint a nem motoros vízis sportok igénybe vételének lehetősége). Az all inclusive szolgáltatás 10:00 h - 00:00 h között vehető igénybe. 00:00 h után történő fogyasztás térítés ellenében lehetséges.

Információ:

Beutazás Maldív-szigetekre:
Részletek a Konzuli Szolgálat weboldalán https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/maldiv-szigetek A Maldív-szigetekre történő beutazáshoz 2022.03.13-tól már nem szükséges az oltási igazolvány bemutautása valamint az utazást megelőző PCR teszt.    Minden utasnak olyan útlevél szükséges, amely a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes. Az útlevél legalább 2 üres oldalt kell, hogy tartalmazzon, ahová a vízum elhelyezhető.   Minden, a Maldív-szigetekre érkező és onnan elutazó utasnak legkésőbb az érkezéstől/elutazástól számított 96 h-n belül ki kell töltenie az utasnyilatkozatot ( IMUGA) on-line, melyet az alábbi linken, az útlevél adatok illetve a repülőjegy adatok és a szállás nevének megadásával tudnak megtenni (díjmentes): https://travel.immigration.gov.mv/

Sport és szórakozás:

vízisportok a parton, masszázs, búvárkodás, snorkel

Szolgáltatások:

recepció, medence, étterem, víz alatti étterem, bár, programszervezés, WIFI (ingyenes), légkondicionálás, spa és welleness központ

Tengerpart:

Gyönyörű, hófehér homokos tengerpart

Város:

Raa Atoll (Uthurumafaru) - Észak-Maldív

Útiterv:

Az Emirates légitársaság menetrend szerinti járatával Dubai-ban történő átszállással.
Poggyászkeret: 25 kg/fő - feladható poggyász, 7 kg/fő - fedélzeti poggyász. A fedélzeten étel és ital fogyasztást tartalmaz az ár, valamint fedélzeti szórakoztató programokat (filmek és zene)

Szállás:

Manta villa: max. 2 fő elhelyezésére alkalmas, víz feletti villa légkondicionálással, fürdőszobával, minibárral (térítés ellenében), műholdas televízióval, tea- és kávéfőzővel, széffel, telefonnal, haszárítóval.
Felár ellenében Dophin Villa is foglalható (max. 3 fő részére)

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.07.09 - 8 nap / 7 éj
1 075 190Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 1.
    Kedd
  • 3.
    Kedd
  • 6.
    Kedd
  • 8.
    Kedd
  • 9.
    Kedd
  • 10.
    Kedd
  • 13.
    Kedd
  • 15.
    Kedd
  • 16.
    Kedd
  • 17.
    Kedd
  • 20.
    Kedd
  • 22.
    Kedd
  • 23.
    Kedd
  • 24.
    Kedd
  • 27.
    Kedd
  • 30.
    Kedd
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak