Maldív-szigetek / Villa Park - Sun Island Resort****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

759 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: teljes panzió
Besorolás: 4*
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől körülbelül 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól körülbelül 40 perc. Az utasok körében népszerű választás a jó ár-érték arány miatt.

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől körülbelül 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól körülbelül 40 perc. Az utasok körében népszerű választás a jó ár-érték arány miatt.

Leírás:

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől kb. 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól kb. 40 perc.

Szobák (beach villa) felszereltsége: Tenger felé néző terasz kerti bútorral, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, minibár (térítés ell.), széf, telefon, TV, fürdőszobában zuhany, hajszárító, wifi

A szigeten más szobatípusok is választhatóak: deluxe beach villa, sunset beach villa, lagoon beach villa, beach villa with whirlpool (pezsgőfürdővel), beach pool villa (medencével), vízi villa.

Ellátás: Teljes panzió svédasztalos rendszerben. Felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.  

Szolgáltatások, sport: Étterem, bár, kávézó, disco, karaoke, SPA, masszázs, pezsgőfürdő, szauna, ajándék- és ékszerüzlet, fotósbolt, drogéria, orvos, játszótér.,medence, gyermekmedence, különféle sportpályák, jól felszerelt edzőterem, kerékpár, asztalitenisz, billiárd, a vízisport-centrumban szörf, vízisí, banán, kajak, fun tube, jetski, parasailing, búváriskola, naponta szervezett kirándulások (jelentkezni és fizetni a helyszínen lehet).

Utasaink az alábbi térítésmentes szolgáltatásokban részesülnek:

  • Üdvözlő ital érkezéskor
  • Tea/kávé bekészítés (1 szet/szoba/nap)
  • 2 üveg 0,5 literes víz/szoba/nap (egyágyas szoba esetén 1 üveg víz

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.19 - 9 nap / 7 éj
759 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak