Maldív-szigetek / Lily Beach Resort & SPA*****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

1 495 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: all inclusive
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A sziget kb. 80 km-re található Male-tól, hidroplánnal közelíthető meg. Mérete 600 x 110 m. Hófehér tengerpart és a magas színvonalú szolgáltatások teszik a szigetet tökéletes helyszínné.

A sziget kb. 80 km-re található Male-tól, hidroplánnal közelíthető meg. Mérete 600 x 110 m. Hófehér tengerpart és a magas színvonalú szolgáltatások teszik a szigetet tökéletes helyszínné.

Leírás:

A sziget kb. 80 km-re található Male-tól, légi transzferrel vagy hidroplánnal közelíthető meg. Mérete 600 x 110 m. Hófehér, homokos tengerpart, buja, trópusi növényzet, színes korallzátony és magas színvonalú szolgáltatások teszik a szigetet tökéletes helyszínné egy pihentető nyaraláshoz, családi kikapcsolódáshoz vagy romantikus nászúthoz. Jó elhelyezkedésének köszönhetően az egyik legjobb merülőhely a világon.

Szobák felszereltsége (beach villa) A 68 m2-es elegáns villák közvetlenül a tengerparton helyezkednek el. A nyitott fürdőszobában jacuzzi, zuhanyzó, WC található, a szobában nagyméretű ágy, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, minibár, széf, internet csatlakozó, CD/DVD-lejátszó, TV, illetve tea- és kávékészítési lehetőség van.

Ellátás: All inclusive (Platinum Plan): Reptéri asszisztencia, VIP váró használata a repülőtéren, reggeli, ebéd és vacsora a fő étteremben, látványkonyhával, grill, barbecue, hetente egyszer á-la-carte thai, kínai vagy indiai vacsora, alkoholos- és alkoholmentes koktélok, kávé, gyümölcslevek, üdítőitalok, könnyűbúvár felszerelés és nem motoros vízi sporteszközök használata, tenisz, konditerem, röplabda, 2 választható kirándulás, internet elérés.

Szolgáltatások, sport: Éttermek, bárok, kávézó, pénzváltó, internet, TV szoba, DVD-kölcsönző, ajándéküzletek, SPA, masszázs, mosoda, 2 medence, gyermekmedence, edzőterem, billiárd, darts, asztalitenisz, tenisz, strandröplabda, szörf, katamarán hajózás, csónakázás, búvárkodás, szigettúra, éjszakai/ reggeli horgászat.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.19 - 9 nap / 7 éj
1 495 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 2.
    Vasárnap
  • 5.
    Vasárnap
  • 11.
    Szombat
  • 19.
    Vasárnap
  • 26.
    Vasárnap
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak