Maldív-szigetek / Dreamland Maldives****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

695 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Besorolás: 4*
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ellipszis alakú sziget, gyönyörű fehér homokos parttal 2018-ban nyitott. A magas mangrove és pálmafákkal szegélyezett 1600m2-es friss vízű tó, egyedi vegetáció teszi különlegessé a szigetet. 

Az ellipszis alakú sziget, gyönyörű fehér homokos parttal 2018-ban nyitott. A magas mangrove és pálmafákkal szegélyezett 1600m2-es friss vízű tó, egyedi vegetáció teszi különlegessé a szigetet. 

Leírás:

Az ellipszis alakú sziget, gyönyörű fehér homokos parttal 2018-ban nyitott. A magas mangrove és pálmafákkal szegélyezett 1600m2-es friss vízű tó, egyedi vegetáció teszi különlegessé a szigetet. A természetes vízalatti öböl cetcápák, szürke cápák, manta-ráják otthona és bölcsője. A 131 km-re lévő repülőtértől a sziget kb. 35 perces hidroplán transzferrel érhető el, vagy 20 perces belső repülőjárattal a közeli Dharavandoo reptérre és onnan még kb. 10 perces gyorshajó transzferrel érkezhetünk meg a szigetre. A szigeten összesen 90 bungaló található.

Szobák felszereltsége (beach bungaló): 78 m2, légkondicionáló, síkképernyős TV, külső-belső zuhanyozó, fürdőkád, minihűtő, hajszárító, 1 üveg ásványvíz bekészítés naponta, napágyak, közvetlen lejárat a partra, wifi.

Ellátás: Félpanzió. Teljes panzió és all inclusive ellátás felár ellenében foglalható.

Szolgáltatások, sport: Búvárközpont, vízisportok, fitnessterem, tenisz, röplabda, ping pong, darts, szervezett kirándulások, könyvtár, ajándékbolt.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.06.02 - 9 nap / 7 éj
695 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 2.
    Vasárnap
  • 5.
    Vasárnap
  • 11.
    Szombat
  • 19.
    Vasárnap
  • 26.
    Vasárnap
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak