Maldív-szigetek / Kuramathi Island****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 10 nap / 7 éj

 

 

885 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
10 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: teljes panzió
Besorolás: 4*
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A sziget 56 km-re, nyugatra található Male-tól, a hidroplán transzfer a repülőtértől kb. 25 perc. Foglalhatók trópusi kerttel övezett, tengerre néző, parti villák vagy a víz fölé, cölöpökre épült bungalók is.

A sziget 56 km-re, nyugatra található Male-tól, a hidroplán transzfer a repülőtértől kb. 25 perc. Foglalhatók trópusi kerttel övezett, tengerre néző, parti villák vagy a víz fölé, cölöpökre épült bungalók is.

Leírás:

A sziget 56 km-re, nyugatra található Male-tól, a hidroplán transzfer a repülőtértől kb. 25 perc. A több mint 1,8 km hosszúságú szigetet dús zöld növényzet borítja, részben még érintetlen természet várja azt, aki szeretne elvonulni a külvilágtól. Foglalhatók trópusi kerttel övezett, tengerre néző, parti villák vagy a víz fölé, cölöpökre épült bungalók is.

Szobák felszereltsége (beach villa): Különálló villák, csak néhány lépésre a parttól, nagyméretű terasszal, félig nyitott fürdőszobával, felszereltségükhöz tartozik légkondicionáló, ventilátor, hajszárító, minibár, széf, telefon, TV és DVD-lejátszó van, valamint lehetőség tea- és kávékészítésre. A fürdőszobában zuhanyzó, köntös és törölköző is található, a teraszon napozóágyak.

Ellátás: Teljes panzió, felár ellenében foglalható all inclusive basic és all inclusive select ellátás is. A reggelit, ebédet és vacsorát a 3 főétteremben, nemzetközi büfé kínálatából vehetik igénybe, ezenkívül 7 á-la-carte étterem és 6 bár működik, különböző választékkal, este műsorokkal.

Szolgáltatások, sport: Búvár központ, ahol szakképzett személyzet kínál izgalmas programokat kezdőknek és haladóknak egyaránt, SPA részleg 13 kezelő szobával, európai és ázsiai kezelésekkel, kirándulások, orvosi központ, szárazföldi és vízi sportlehetőségek, edzőterem, édesvizű medence, jacuzzi, este szórakoztató programok, filmvetítés.
A „Bageecha” kölyök klub az életkornak megfelelő programokat kínál a 3 – 12 éves gyerekeknek.Az Eco centrumban a vendégek megismerkedhetnek a sziget és az azt körülvevő korallzátony élővilágával, változatos programokon keresztül lehetnek részesei annak, ahogy ezt próbálják megóvni.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.18 - 10 nap / 7 éj
885 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 1.
    Szombat
  • 4.
    Szombat
  • 11.
    Szombat
  • 18.
    Szombat
  • 20.
    Szombat
  • 23.
    Kedd
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak