Hotel BG Tonga Design & Suites Tower

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

262 585 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: all inclusive
Besorolás: 4*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ajánlat előnyei:

Családi nyaralás;Modern és kényelmes;Sky bár a tetőn, kilátással a tengerre;Mini vízi park;Közel a gyönyörű strandhoz

Az ajánlat előnyei:

Családi nyaralás;Modern és kényelmes;Sky bár a tetőn, kilátással a tengerre;Mini vízi park;Közel a gyönyörű strandhoz

Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

Elhelyezkedés:

A szálloda kb. 200 m-re fekszik Can Picafort központjától; kb. 60 km-re Palma de Mallorca repülőterétől; buszmegálló a szálloda közelében.

Ellátás:

All inclusive ellátás tartalmazza: Reggeli (8:00-10:30), késői reggeli (10:30-11:30), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00-21:30) büfé a főétteremben; üdítőitalok, bor és sör az étkezésekhez; hideg és meleg snackek az étkezések között (12:00-17:30) a kijelölt bárokban; üdítőitalok, helyi és nemzetközi alkoholos italok a kijelölt bárokban (10:00-24:00); vacsora az à la carte étteremben tartózkodásonként egyszer (előzetes foglalás szükséges a recepción).

Információ:

A Spanyolországba történő beutazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. 

Sport és szórakozás:

2 úszómedence, édesvizű: kb. 160 m² és kb. 140 m², gyermekmedence, kb. 30 m², napernyők, napozóágyak és törölközők a medencéknél ingyenesen rendelkezésre állnak, mini aquapark; 3 teniszpálya, kézilabda, röplabda és kosárlabda, asztalitenisz; játszótér gyerekeknek, mini klub (4-12 éves korig), klub tinédzsereknek (12-16 éves korig), nappali és esti szórakoztató programok gyerekeknek és felnőtteknek: wellnessközpont: fedett medence, kb. 50 m², jacuzzi, szauna, arc- és testkezelések, fitneszközpont.

Szolgáltatások:

A négycsillagos, 2014-ben teljesen felújított szálloda felszereltsége: 406 szoba, 14 emelet, 4 lift, lobby, 24 órás recepció; főétterem La Tramuntana - nemzetközi konyha, svédasztalos ételek, látványkonyha, tematikus estek; lounge bár a lobbyban, Pool Club Bar & Restaurant a 14. emeleten. belépés 18 éves kortól) - olasz konyha, medence melletti bár és étterem, Blue Sky Bar & Restaurant - à la carte; 2 TV-szoba, pénzváltó, butik, ajándékbolt, csomagmegőrző, parkoló; konferenciaterem, nagy napozóterasz napozóágyakkal és napernyőkkel, nagy kert, ingyenes WiFi a hotel egész területén; felár ellenében: Internet sarok, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet (kérésre), mosodai szolgáltatás, szakmai központ kerékpártárolóval és -kölcsönzéssel; elfogadott hitelkártyák: Visa, MasterCard.

A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szünetelteheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

Standard kétágyas szoba: kb. 20 m², egyénileg szabályozható légkondicionáló, fürdőszoba (zuhanyzó, WC; hajszárító), ventilátor, WiFi, műholdas TV, LCD TV, telefon, széf (térítés ellenében), minibár (fogyasztás szerint fizetős); gyermekágy 2 éves korig érkezés előtt történő megrendelés esetén; erkély; tengerre néző kilátás térítés ellenében; üdvözlőcsomag friss házasoknak (egy üveg bor, víz és gyümölcs); junior suite: 2 fő részére (1 pótágyazható), kb. 28 m², standard szobáéval azonos felszereltséggel, továbbá: nappali további kanapéággyal, minibár (üdítőitalok), melyet tartózkodásonként egyszer töltenek fel.

Tengerpart:

Nyilvános, homokos strand finom aranyszínű homokkal, kb. 500 m-re a szállodától, a strand a város utcáján keresztül közelíthető meg, napernyők és napozóágyak térítés ellenében (kb. 10 EUR/nap).

Város:

Can Picafort

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Mallorcára a Wizzair járatával.
Poggyászinformáció: feladható poggyász max. 20 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 10 kg/fő (10x30x20 cm)

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.06.03 - 5 nap / 4 éj
262 585Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak