Dubai / Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort *****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 6 éj

 

 

409 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 6 éjszaka
8 nap / 6 éjszaka
8 nap / 6 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Családi tengerparti üdülőhely Arábia szívében. A Hilton Ras Al Khaimah egy privát öbölben található. A hotelhez tartozik hosszú fehér, saját homokos part, gyerekbarát szolgáltatások, és medencék várják a vendégeket.

Családi tengerparti üdülőhely Arábia szívében. A Hilton Ras Al Khaimah egy privát öbölben található. A hotelhez tartozik hosszú fehér, saját homokos part, gyerekbarát szolgáltatások, és medencék várják a vendégeket.

Leírás:

Az Arab-félszigeten található hotel Ras al Khaimah központi részén fekszik kb. 90 km-re a Dubai nemzetközi repülőterétől. Hosszú fehér homokos part, gyerekbarát szolgáltatások, és medencék várják az itt tartózkodó vendégeket. A kalandok és a sportok kedvelőinek is remek szárazföldi és vízi sportos élményeket kínálnak. A Hilton Ras Al Khaimah az egyik legkedveltebb családbarát szálloda a csodálatos strandja és a fantasztikus szolgáltatásai miatt.

Szoba felszereltség (King Guest Room): A 48 m2-es szoba városra néző kilátással, erkéllyel, franciaággyal, kanapéval, íróasztallal, légkondicionálóval, telefonnal, ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel, minibárral, széffel, kávé- és teakészítési lehetőséggel, hajszárítóval, külön káddal és zuhanyzóval felszerelt.

Ellátás: Reggeli. Felár ellenében kérhető félpanziós, teljes panziós és all inclusive ellátás is.

Szolgáltatások: 9 Spa kezelőszoba, edzőterem, szauna, gőzkabin, kinti és benti gyermekjátszótér, összesen 9 étterem és bár, 7 medence, sportpályák (kézilabda, futball, strandröplabda, vízilabda, tollaslabda, asztalitenisz) , darts, norkeling, vízisí, szörfözés, búvárkodás, golf, lovaglás, quadozás, sivatagi és hegyi szafarik, vitorlázás, Kids Club egész napos gyerekprogramokkal, gyermek medence csúszdával, Iceland Water Park, konferenciatermek, mosoda, autóbérlés, taxi foglalás, kirándulások, felszerelt business center, üzletek (ajándékbolt, szőnyegbolt, duty free és sportbolt), fodrászat, gyógyszertár.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.18 - 8 nap / 6 éj
409 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak