Nílusi hajóút Marsa Alamból

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

310 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: leírás szerinti ellátás
Besorolás: 4*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ajánlat előnyei:

Egyiptom legérdekesebb műemlékei egy hét alatt;5* körutazás egy hajón;Itaka csoport 2022-es díjnyertes programja;All inclusive szállodai és teljes panziós szállodai ellátás

Az ajánlat előnyei:

Egyiptom legérdekesebb műemlékei egy hét alatt;5* körutazás egy hajón;Itaka csoport 2022-es díjnyertes programja;All inclusive szállodai és teljes panziós szállodai ellátás

Az ár tartalmazza:

* 4 éjszakát teljes ellátással a hajóút alatt egy 5*-os hajón, és 3 éjszakát all inclusive ellátással egy 5*-os szállodában Marsa Alamban;  * étkezést a program szerint;  * turista osztályon történő légi közlekedést adókkal és illetékekkel együtt;  * repülőtér - szálloda - repülőtér transzfert;  * magyar idegenvezetőt.

Fakultatív programok:

A túrákért csak a helyszínen, az idegenvezetőnél lehet fizetni. Fizetni dollárral, euróval vagy hitelkártyával lehet, forintot nem fogadnak el. A kirándulás Abu Simbel-be 100 USD/fő.

Információ:

Az ár nem tartalmazza: 
* beutazási vízumot Egyiptomba (kb. 25 USD-ért kapható érkezéskor);   * kötelező belépőket a látnivalókhoz a program során; * a transzfert a hotelekhez: Asszuán, Luxor;  * az összes transzfert a városnézések során;  * a helyi idegenvezetők árát, illetve helyi díjakat, ezek a helyszínen fizetendők az idegenvezetőnél - 225 USD/fő. 11 év alatti gyermekek számára 50% kedvezményt biztosítunk;   * borravalót (helyi személyzet, idegenvezetők, sofőrök, hajóhordárok, stb.), kb. 40 USD/fő, helyben fizetendő érkezéskor.

A túra minimális létszáma 8 fő. A program a helyszínen módosulhat az aktuális helyzeteknek mint például időjárás, stb., megfelelően. Irodánk a változtatás jogát fenntartja!

Program zájezdu:

1. Nap
Marsa Alam
Találkozás Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér 2B terminálján. Utazás Marsa Alamba, charter járattal. Érkezés után transzfer a szálloda. Szobák elfoglalása. Vacsora

2.nap
Marsa Alam
Reggeli. Szabad program a szállodában.

3.nap

Asszuán – Filae – Lord Kitchener-Sziget (Útvonal: Kb. 500 Km)
Reggeli a szállodában. Kijelentkezés. Transzfer az Asszuanba. Szállás, ebéd a hajó fedélzetén. Ízisz istennő, UNESCO által védett templomának megtekintése FILE szigetén, mely a gát építése után új helyre költözött. A templom bejárata 18 méter magas, gyönyörű domborművekkel díszített pilonok között van. Felucca hajókázás a LORD KITCHENER SZIGETRE, a szigeten található, gyönyörű botanikus kert meglátogatásával. Az érdeklődők számára (helyszíni felár ellenében) látogatás egy hagyományos núbiai faluba - kiváló lehetőség a núbiaiak kultúrájának és szokásainak megismerésére. Érdekes tény, hogy szinte minden család tenyészt otthon krokodilt. Visszatérés a hajóra, vacsora, szállás a hajón.

4. nap

Abu Simbel – Kom Ombo (Útvonal: Kb. 614 Km)
Az érdeklődők számára (helyszíni felár ellenében, reggelivel csomagolt ebéd formájában) nagyon kora reggeli fakultatív kirándulás Abu Simbel két sziklatemplomába, amelyet II. Ramszesz fáraó parancsára emeltek a Kr. e. 13. században. Az uralkodó kolosszális emlékművei, amelyek megmutatták a núbiai látogatóknak Egyiptom hatalmát. Ezután transzfer az asszuáni gáthoz. Reggeli. A 20. század egyik technológiai csodájának tartott gát meglátogatása. Utunk egy befejezetlen obeliszk mellett halad el, amely egy gránitbányában található, egy 1200 tonnás és 41 méter magas kolosszus mellett. Ebéd a hajón. Látogatás a Kom Omboban, ahol Szobeknek, a termékenység krokodilfejű istenének és sólyom fejű Hórusznak,az égbolt és harci Istenének szentelt templom található. Visszatérés a hajóhoz. Vacsora, szállás a hajón. Hajózás Edfu felé.

5. nap
Edfu – Luxor (Útvonal: Kb. 110 Km)
Reggeli. Felszállás a buszra Edfunál, amely egykor az Arab-sivatagon keresztül a Vörös-tengerhez vezető kereskedelmi útvonalon volt. Meglátogatjuk Hórusz isten templomát, amely az egyik legjobb állapotban fennmaradt egyiptomi templom. Hajózás Luxor felé. Ebéd. Luxor városnézés. Luxor egy város, az ókori Théba déli részén, a Nílus keleti partján. III.Amenhotep tiszteletére épült luxori templom megtekintése. Eredetileg a templomot egy hosszú szfinx út kötötte össze Amun karnaki templomával. Visszautazás a hajóhoz. Az érdeklődők részt vehetnek a karnaki „Fény és Hang” című előadáson (helyszíni felár ellenében). Vacsora, szállás a hajón.

6. nap
Királyok Völgye – Karnak – Marsa Alam (Útvonal: Kb. 395 Km)
Fakultatív program (helyszíni felár ellenében): kora reggeli ballonrepülés a Királyok Völgye felett, a lélegzetelállító napkeltében. Visszautazás a hajóhoz. Reggeli. Kijelentkezés. Transzfer autóbusszal a 18 méter magas Memnon kolosszushoz, amely az egykori III Amenhotep templom egyetlen fennmaradt része. Látogatás a Nyugat-Thébában található Királyok völgyében, az egyiptomi királyok nyughelyén, ahol 64 sziklába vésett sírkomplexum található, köztük Tutanhamon sírja is. Hatsepszut templomának megtekintése, ahol a hiedelmekkel és a mindennapi élettel kapcsolatos jeleneteket ábrázoló domborművek külön figyelmet érdemelnek. Ebéd egy helyi étteremben. Hajóval a Nílus túlsó partjára vitorlázunk, és meglátogatjuk a karnaki templomkomplexumot. Fakultatív délután (felár ellenében a helyszínen): lovas kocsikázás Luxor központjában. Transzfer Marsa Alamba. Vacsora a szállodában

7. nap

Marsa Alam
Reggeli. Szabad program a szállodában.

8.nap
Marsa Alam
Reggeli a szállodában. Kijelentkezés. Hazaúti repülőjárat indulási idejének függvényében szabad program a szállodában. Transzfer a repülőtérre


Pihenéssel hosszabbító utasainknak:
Reggeli, kijelentkezés, transzfer a kiválasztott szállodába.

Tippek a megfelelő ajánlat kiválasztásához:

Kizárólag az Itakánál! Hosszabbítsd meg egyiptomi kalandod, és foglalj a második hétre tengerparti nyaralást az általad választott szállodában!

Útiterv:

Közvetlen charter járattal Budapestről Marsa Alamba

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.12.14 - 8 nap / 7 éj
310 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 1.
    Szombat
  • 2.
    Szombat
  • 4.
    Szombat
  • 7.
    Szombat
  • 8.
    Szombat
  • 9.
    Szombat
  • 11.
    Szombat
  • 14.
    Szombat
  • 15.
    Szombat
  • 16.
    Szombat
  • 18.
    Szombat
  • 21.
    Szombat
  • 22.
    Szombat
  • 23.
    Szombat
  • 25.
    Szombat
  • 26.
    Szombat
  • 28.
    Szombat
  • 30.
    Szombat
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak