La Manga különleges természeti adottságainak köszönhetően Spanyolország egyik legkellemesebb klímájú térsége, ahol forró nyár, kristálytiszta tengervíz és hihetetlen szépségű, gondozott, finom homokos tengerpart várja Önöket. Képzeljenek el egy 22 km hosszú félszigetet, amelynek egyik partját a Földközi-tenger, másikat a Mar Menor, a „Kis Tenger” mossa...

La Manga különleges természeti adottságainak köszönhetően Spanyolország egyik legkellemesebb klímájú térsége, ahol forró nyár, kristálytiszta tengervíz és hihetetlen szépségű, gondozott, finom homokos tengerpart várja Önöket. Képzeljenek el egy 22 km hosszú félszigetet, amelynek egyik partját a Földközi-tenger, másikat a Mar Menor, a „Kis Tenger” mossa. A földnyelv legszélesebb része mindössze 500 m széles. A Mar Menor sekély vizének köszönhetően, - átlagos vízmélysége 3,5 m – a kisgyermekes családok igazi paradicsoma. Ezért elsősorban az ő számukra ajánljuk e vonzó üdülőterületet, illetve azoknak, akik az egész éves rohanást, egy nyugodt, csendes helyen – ahogy egy kedves utasunk fogalmazta: „szívszanatóriumban” - szeretnék kipihenni. Ám azok sem csalódnak, akik a nyüzsgést keresik. La Manga központjában éttermek, bárok, szórakozóhelyek várják a vendégeket.  

 

 

Isla Grosa Apartman

A közkedvelt apartmanház a két tenger között található, a tengertől csupán egy autóút választja el az épületet. A közelben étterem, kávézó, közért. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

 

Vistamar Apartmanház

A kiváló elhelyezkedése miatt igen népszerű apartmanház, egy homokzátonyon, a két tenger között található. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a szállás leválasztja a Földközi tengerből az egyedülálló Menor-lagúnát, mely lagúnát gyakran a "világ legnagyobb medencéjeként" említenek. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

 

Marinesco II. Apartmanház

A mediterrán stílusban épült apartmankomplexum La Manga kikötőjétől mindössze pár perces sétára található. A kikötőnél éttermek, bárok, kávézók, közért. A tengerpart 10 perces könnyű sétával érhető el (kb. 900 méter). Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted

 

Hawaii Apartmanok

La Manga-i szállásaink közül a legnépszerűbb apartmanház, közvetlen a két tenger partján fekszik. Egyik oldalán a Földközi–tenger, másik oldalán a Mar Menor található. A közelben étterem, kávézó, közért. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

 

Puerto Playa Apartmanház

A több épületből álló színvonalas apartmanház a tengerparttól 100 méterre található. A Tomas Maistre kikötő 500 méterre, könnyű sétával érhető el, ahol éttermek, kávézók sokasága várja a vendégeket. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

 

Playa Principe Apartman

Az egyik legnépszerűbb, több épületből álló apartman komplexum a két tenger között fekszik, a Földközi-tenger mindössze 20 méterre található. A Tomas Maistre kikötő 300 méterre, könnyű sétával érhető el, ahol éttermek, kávézók sokasága várja a vendégeket. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted

 

Los Delfines Hotel 4*

A nagy visszatérő vendégkörrel rendelkező 148 szobás szálloda La Manga központjában, a Földközi-tengertől mindössze 100 méterre, a Mar Menortól 250 méterre található. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted

 

Mangalan Hotel 4*

A 2005-ben épült színvonalas szálloda, 140 superior szobával várja vendégeit, a Földközi-tenger és Mar Menor között terül el, 100 méterre a homokos, kiváló minőségű tengerparttól. Alicante repülőtere kb. másfél óra transzferidő. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

 

Las Gaviotas Hotel 4*

A 2002-ben megnyitott népszerű szálloda, La Manga elején fekszik csendes, nyugodt környezetben, a homokos tengerparttól 200 méterre. Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.