A sziget déli része Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A sziget és egyben Görögország egyik leghíresebb látnivalója a bámulatosan kékséges színű Navagio öböl, a fehérhomokos parton található hajóronccsal melyet többszáz méter magas sziklák ölelnek körül...

A Jón szigetek (Korfu, Lefkada, Kefalonia) legdélebbi tagja Zakynthos, melyet a velenceiek „Kelet Virága” néven jellemeztek a szigeten található festői öblökre, csodálatos aranyhomokos tengerpartokra, türkizkék tengervízre, a dús olajfaligetekre, szőlőültetvényeire és a különös formájú barlangjaira utalva. A sziget már az ókortól kezdve rengeteg művészt és utazót vonzott és csábított el. A nyílhegy formájú apró kis szigeten jelentős geológiai ellentétek tapasztalhatók, az észak-nyugati partján sziklás hegyek és mély szakadékok ejtik ámulatba a természet kedvelőit, míg a déli parton termékeny síkságok, szélcsendes, áramlatoktól mentes kis öblök, csodálatos strandok találhatók. Fővárosa, Zakynthos város, ahol számtalan étterem, taverna és üzlet található, látnivalóival és kanyargós szűk utcácskáival vonzza a turistákat. A sziget déli része Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A sziget és egyben Görögország egyik leghíresebb látnivalója a bámulatosan kékséges színű Navagio öböl, a fehérhomokos parton található hajóronccsal melyet többszáz méter magas sziklák ölelnek körül.

 

 

Valasis Apartman

Az egyszerűen berendezett privát apartmanház az üdülőhely központjától sétatávolságnyira, a homokos tengerparttól 200 m-re található. A közelében, szupermarketek, tavernák, éttermek, bárok, ajándéküzletek is találhatók.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Athina Apartmaház

Egy csendes, kis utcában épült barátságos, modern apartmanház, a mozgalmas központ közelében (kb. 500m), a strandtól 350 m-re található. A közelben üzletek, tavernák, éttermek, bár, több üzlet várja a vendégeket.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Akti Beach Hotel 3*

Argassi, népszerű üdülőhely, a sziget fővárosától kb. 4 km-re található azzal már szinte egybeépült rendkívül népszerű kisváros. Homokos helyenként aprókavicsos, lassan mélyülő strandján vízi sportlehetőségek széles választéka érhető el, esténként számtalan szórakozási lehetősséggel az itt található diszkókban és a bárokban. Az Akti Beach Hotel közvetlenül a keskeny homokos tengerparton, a városközponttól sétatávolságnyira, a főutca mentén, hangulatos éttermek, tavernák közelében épült, százszobás, népszerű strand hotel.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Ikaros Hotel 2*

Laganas a sziget fővárosától kb. 10 km-re, a sziget déli részén található, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. A főutca közelében (kb. 500 m) épült, rendkívül népszerű, kétemeletes több épületből álló, gondos családi vezetésű, százszobás szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól hatszáz méterre található. A szálloda környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, diszkó található.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Natalie Hotel 3*

A főutca közelében (kb. 500 m), csendesebb helyen épült, családi vezetésű szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól 50 méternyire található. Minden szoba egyszerűen berendezett, fürdőszobás, zuhanyzóval, kis konyhasarokkal (főzési lehetőség) és étkezővel, hűtővel és Tv-vel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcai, medencére vagy oldal tengerre néző kilátással. Térítés ellenében széf és légkondicionálás igényelhető.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Palmyra Hotel 3*

Argassi népszerű üdülővárosban, a városközpontban, a tengerparttól 200 méterre épült szálloda. A szálloda közelében több szupermarket, éttermek, tavernák, bárok. Minden szoba fürdőszobás, zuhanyzóval, hajszárítóval, Tv-vel, vízforralóval és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik kertre, utcai vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében hűtő, széf és légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Best Western Zante Park Hotel 4*

Laganas a sziget fővárosától kb. 10 km-re, a sziget déli részén található, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. A két épületből álló (főépület és melléképület), százharmincöt szobás szálloda egy csendesebb kisutcában, a központtól és az örökké pezsgő főutcától kb. 800 m épült, a tengerparttól és a homokos strandtól háromszáz méterre található. A szállodába történő bejelentkezéskor depozit (kaució), ~50 eur fizetendő.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted.

Majestic Spa Hotel 4*+

Laganason, a mindig mozgalmas üdülővárosban, abszolút városközpontban, az örökké pezsgő főutcától kb. 30 m épült, több épületből álló (főépület és melléképületek), jól felszerelt wellness részleggel rendelkező, részvételi díjban és színvonalban is inkább a 4*-os kategóriához közeli szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól ötszáz méterre található. A szálloda környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, night club, diszkó található.

Ha kedvet kaptál a foglaláshoz: itt megteheted