Lisszaboni képek

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

137 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Lisszaboni képek

Út leírás:

Utazás időtartama: 5 nap/ 4 éjszaka
Indulási időpontok: IV.22., V.1.*, VI.4., VIII.17. IX.18.*, X.22.
Utazás időtartama: 4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpont: X.29.
Utazás: a TAP vagy a Wizz Air ( *-gal jelölt időpontokban) közvetlen menetrend szerinti járataival
Elhelyezés: 3*-os szállodában
Ellátás: büféreggeli

1. nap: Budapest-Lisszabon
Elutazás menetrend függvényében,transzfer a szálláshelyre a délutáni/esti órákban. (Az VIII.17-i turnus esetén elutazás reggel, érkezést követően buszos városnézés.)

2.nap:

Félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO Világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő.

3.nap:
Lisszabon-Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima
Fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére ( 19.900 Ft/fő + 8,00 EUR belépő). Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO Világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba.
4.nap:
Lisszabon - Sintra
Egésznapos kirándulás Sintrába, mely az ország legromantikusabb szeglete ( 17.900 Ft/fő + 12,00 EUR belépő). A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a 14. századi királyi palota termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet. Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk.

5. nap: Lisszabon - Budapest
Reggeli, majd szabadidő egyéni felfedezésekre, melyhez idegenezetőnk is készséggel ad tanácsokat. Transzfer a repülőtérre, hazautazás Wizz Air járat esetén a késő esti/ TAP járat esetén éjszakai órákban, érkezés Budapestre a 6.nap hajnalban. ( A III.15-i és az VIII. 17-i turnus esetén reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás a délelőtti órákban.)

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat. Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó 2,00 EUR/fő/éjszaka. TAP járatok esetén az alapdíj a feladható poggyász árát tartalmazza. Wizz Air járatok esetén a feladható poggyász a Wizz Air szabályzatának megfelelően fizetendő.A szállodában helyi adó fizetendő 1,00 EUR/fő/éj. TAP járat esetén az alapdíj a feladott csomagot tartalmazza. Wizz Air járatnál az alapdíj egy kézipoggyászt ( 40 x 30 x 20 cm) és egy feladható 10 kg-os poggyászt tartalmaz. Egyéb feladható poggyászok a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően fizetendők.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.29 - 4 nap / 3 éj
137 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak