Grand Peru, az Andoktól az óceánig

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 17 nap / 15 éj

 

 

790 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
17 nap / 15 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Grand Peru, az Andoktól az óceánig

[rh]repülővel, menetrend szerinti járattal

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

svédasztalos reggeli, 5 alkalommal főétkezés (ebből 1 hideg csomag) dzsungeltúra alatt, teljes ellátás italok nélkül

1. Peru északi területe, Trujillo és környéke különleges látnivalókat, gazdag emlékeket kínál a moche kultúra idejéből.

2. Itt található az "Újvilág leggazdagabb sírja" a Sipáni Királysírok Múzeumában, ahol Sipán urának sírját az összes mellékletekkel együtt megtekinthetjük.

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Programok:

A fakultatív programok a helyszínen fizetendők

 • Nazca repülés: 130 USD
 • "Circuito Magico del Agua" Park látogatás: 20 USD
 • Szivárvány hegy túra: 99 USD
 • Rafting: 65 USD
 • Larco Múzeum látogatás: 30 USD
  (min. 6 fő jelentkezése esetén)

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

Október 11. Budapest-Amszterdam  06:30 - 08:40  KL1972 / Kb. 2 óra 20 perc

Október 11. Amszterdam-Lima        12:35 - 18:10   KL743 / Kb. 12 óra 30 perc

Október 26. Lima-Amszterdam 21:05 - 15:20(másnap) KL744 / Kb.12óra 30perc

Október 27. Amszterdam-Budapest 21:05 - 23:05   KL1981 / Kb. 2 óra 20 perc 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Ár nem tartalmazza:

belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 490 000 Ftútlemondási biztosítás 1,5%borravalók kb. 80 USD/fő EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár150 000 Ftfakultatív programok

Ár tartalmazza:

15 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákbansvédasztalos reggelit, 5 alkalommal főétkezést (1 hideg csomag)a helyszíni közlekekedést és minden közlekedési jegyet (Nazca-Arequipa turista busszal, az összes többi közlekedés külön busszal, hajóval a Titicaca-tavon, tetőablakos vonattal Machu Picchuba)megadott programokat és belépőjegyetmagyar idegenvezetést

További információk 2:

Az út idegenvezetője

 

Hámori Viktória

Különleges körútra, Peruba invitálom Önöket.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a gyermekkoromat, az inkák és a preinkák híres birodalmában tölthettem. Tíz évig éltem Peruban, az Andokban 3100 méter magasan és az örök tavasz városában, az óceánparti Trujillo-ban jártam iskolába. A prekolombián kultúrák utánozhatatlan hangulata, a különleges inka építmények az osztálykirándulásaim felejthetetlen élményeivé váltak.
Az idegenvezetés már az ELTE-n töltött egyetemi éveim alatt is szenvedéllyel töltött el.
Nagy boldogság számomra, ha megmutathatom a különleges helyeket, ha átadhatom azt az életérzést, amit minden esetben megtapasztalok, amikor Peru földjén járok.
Fedezzük fel a kontrasztokkal teli, titokzatos és misztikus Perut, járjuk be a Macchu Pichut, ismerjük meg Chan-Chant, sétáljunk Huanchaco partján, hajózzunk ki a Titicaca tavon és kóstoljuk meg együtt a perui ételkülönlegességeket!

 

Ismerje meg Perut!

 

 

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Lima

Elutazás menetrend szerinti járattal átszállással Limába. Szállás Limában (2 éj). Másnap városnézés Limában, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része. Az ismert látványosságok megtekintése: Fő tér, Állami Palota, Városi Palota.

Szállás: Hotel Mariel Miraflores 3*

3. nap: Lima – Paracas Nemzeti Park – Ballestas-szigetek 

Elhagyva Limát elutazunk a Paracas Nemzeti Parkba. Motoros kishajóval indulunk a Ballestas-szigetek felé, miközben megfigyelhetjük az itt élő állatvilágot, pingvineket és fókákat. Szállás Nazcában (1 éj).

Szállás: Hotel Majoro Nazca 4*

4. nap: Nazca-vonalak – Arequipa

Reggel fakultatív programként a Nazca-vonalak fölé repülhetünk. A Nazca –fennsík közel 500 négyzetkilométernyi kősivataga több száz emberkéz alkotta állati és geometriai ábrát őriz, több mint ezer éve. Célállomásunk Arequipa, melynek óvárosa az UNESCO Világörökségének része. Szállás Arequipában (2 éj).

Szállás: Casona Plaza Arequipa 4*

5-6. nap: Arequipa – Titicaca-tó – Puno

Városnézés a három vulkán lábánál található Arequipában, katedrális, fő tér, XVII. századi templom.  Ezt követően szabadidő, mialatt lehetőség nyílik a Santa Catalina kolostor, illetve a gleccserbe fagyott inka lány, Juanita egyéni megtekintésére. Másnap Punóba, a perui folklór fővárosába utazunk mely a Titicaca-tó partján fekszik. Szállás Punóban (2 éj).

Szállás: Casona Plaza Puno 3*

7-8. nap: Cusco

Ma reggel elhajózunk az Uros-nádszigetekre az aymarai indiánokhoz, majd megnézzük a Taquile –szigetet is. Éjszaka Punoban. Reggel Cuscóba utazunk. Útközben megállunk Raqchiban, ahol az inkák által létrehozott nagy raktárak találhatóak. Az esti órákban érkezünk Cuscóba, a kecsua indiánok lakta városba. Szállás Cuscóban (4 éj).

Szállás: Hotel San Agustín el Dorado Cusco 4*

9-10 nap: Pisaci régészeti együttes – Chincheros – Koricancha  

Reggeli után a Szent Völgy felé indulunk. Elsőként a Pisac-i régészeti együttest nézzük meg. Felmegyünk a pisaci kilátóponthoz, majd meglátogatjuk Peru legnagyobb kézműves piacát. Visszautazás előtt még ellátogatunk Chincheros-ba, majd utazás Cuscóba. Másnap ellátogatunk a Koricancha nevű inka lelőhelyre, ahol különféle templomokat csodálhatunk meg. Ezt követően Saqsaywaman épületkomplexumát, majd Kenqo szakrális központját nézzük meg.

11-12. nap: Cusco - Moray – Ollantaytambo – Machu Picchu

A mai nap szabad program, fakultatív programlehetőségek: Szivárvány hegy kirándulás, vagy rafting. Éjszaka Cusco-ban. Reggel Látogatást teszünk Maras sómezőin, majd utazunk Moray-ba, ahol kör alakú teraszos ültetvények találhatók. Ollantaytambo-ba érkezés után elfoglaljuk a szállásunkat. Egy helyi sámán vezetésével részt vehetünk egy tisztító szertartáson. Szállás a Szent Völgyben (1 éj).

Szállás: Hotel haciendas del Valle 3*

13-14. nap: Cusco – Lima – Trujillo  

Hajnalban vonattal a Machu Picchu lábánál fekvő Aguas Calientes városába utazunk, majd buszra szállunk, így érkezünk a Machu Picchu-hoz, az inka birodalom egyik legfontosabb településéhez. Idegenvezetőnk egy közel két órás órás séta során avat be minket a város titkaiba. Először közösen járjuk körbe a szinte teljes egészében épségben maradt világi és szakrális épületegyütteseket, majd szabadprogram keretében barangolhatunk az ámulatba ejtő szépségű természeti környezetben épült város utcáin, amely a világ egyik leghíresebb műemlék együttese. Visszatérünk Cuscóba. Szállás Cuscóban (1 éj). Reggelit követően utazás Limán keresztül Trujillo-ba az „Örök tavasz városába”. Szállás Trujilloban (2 éj).  

Szállás: DUE Hotel 3*

15-16-17. nap: Trujillo - Budapest

Reggeli után egész napos program keretében ismerkedünk az északi sivatag páratlan emlékeivel, ez a terület régészeti szempontból Peru egyik leggazdagabb területe. A Chan Chan (UNESCO Világörökség), Huaca del Sol, és a világhírű Sipan Múzeum, mind a gazdag múlt nagyságáról, erejéről népei művészetéről, tudásról, ismereteiről tanúskodnak. Természetesen megállunk az óceánparti üdülőhelyen Huanchacoban is. Éjszaka Trujilloban. Reggel utazunk Limába, majd onnan tovább átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a 17. napon. 

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Lima óvárosa
 • Nazca-vonalak
 • Arequipa óvárosa
 • Cusco óvárosa
 • Machu Picchu
 • Chan Chan Régészeti Terület

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.11 - 17 nap / 15 éj
790 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak