Kirándulás a Garda-tónál, séta Veronában

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

67 990 Ft / fő

helyett

62 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Trieszt - Verona - Garda tó (Malcesine - Monte Baldo - Riva del Garda - Varone vízesés - Sirmione - Bardolino) - Vicenza

Trieszt - Verona - Garda tó (Malcesine - Monte Baldo - Riva del Garda - Varone vízesés - Sirmione - Bardolino) - Vicenza

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: félpanzió
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus körutazás

Szállásleírás:


Verona, 3*-os szálloda

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap:Budapest – Trieszt – Garda-tó

Találkozás 05:15-kor a Népliget, Hell Miksasétány, Planetárium táblánál.

Indulás 05:30-kor. Utunk Szlovénián keresztülvezet Olaszországba.

Triesztbe érkezvén a város leghíresebbépületéhez fogunk ellátogatni, ami nem más, mint a Miramare kastély. A 19.századi romantikus palotát Habsburg Miksa építtette és élt itt feleségével párévet Sarolta belga királyi hercegnővel. A kastélyból gyönyörű kilátás tárulelénk a trieszti öbölre és az Adriára. A kastélynál tartunk egy kis szabadidőt,ami alatt sétálhatunk a kastély parkjában vagy megtekinthetjük belülről is azépületet, mely ma már múzeumként működik.
Tovább utazás a Garda-tó mellett fekvő szállásunkra, ahol 3 éjszakát fogunkeltölteni.

2. nap:Garda tó (Malcesine – Monte Baldo - Riva del Garda - Varone vízesés)

Reggeli után elutazás a Garda tóhoz. Elsőállomásunk Malcesine gyönyörű városa lesz, ahol a városnézés alkalmával megismerhetjükleghíresebb jelképeit a Scaliger-kastélyt és a ma városházaként működő Palazzodei Capitanit. A városból felvonóval felmegyünk a Monte Baldo tetejére (1700méter), ahonnan káprázatos panoráma tárul elénk.

Következő állomásunk a Riva del Garda a tóészaki részének mediterrán hangulatú kisvárosa lesz. Egyik legérdekesebbnevezetessége az 13. században épült Torre Apponale 34 méter magas óratorony.Szabadidő, bolyongás a macskaköves utcácskákban. A nap utolsó megállója aVarone vízesés lesz, mely pár kilométerre található Riva del Gardatól. Az Alsó-barlangbanegy igen keskeny sziklakürtőben zúdul a mélybe, közel 100 méter magasból avíztömeg, páratlan látványosságot nyújtva az odalátogatóknak.

A Felső-barlangig 115 lépcsőfokon keresztül jutunkfel, miközben csodálhatjuk az egyedülálló mikroklímának köszönhető botanikuskertet. Sok különleges növény virágzik itt, melyek ritkán láthatók együtt(mediterrán növények magashegyi növényekkel együtt).

Késő délután visszatérünk a Garda-tó mellettfekvő szállásunkra.

3. nap: Garda tó Sirmione – Verona – Garda-tóBardolino

Reggeli után elutazás a tóba hosszan benyúlóföldnyelven fekvő Sirmione városkába. Az óvárosba vezető hídon átsétálvataláljuk a mesebeli középkori Scaligeri kastélyt. Színes óvárosa kávézókban éséttermekben gazdag. Szabadidőben fürdőzési lehetőséget vagy hajókirándulástjavaslunk.

Továbbutazunk Veronába. A szerelmesekvárosának egésze az UNESCO kulturális világörökségének része, köszönhető ezfőként a híres ókori Arénájának. A város könnyen felfedezhető gyalogosan, így afőbb nevezetességeket egy séta keretében meglátogatjuk.

A séta után visszaszállunk autóbuszunkba, ésa nap utolsó állomásaként Észak-Olaszország egyik leghíresebb borvidékére Bardolinobautazunk. Megismerhetjük a Borászati múzeumot, és az Olíva olaj múzeumot,illetve szabadidőben az egyik hangulatos trattoriában megkóstolhatjuk a helyispecialitásokat.

Késő délután visszatérünk a Garda-tó mellettfekvő szállásunkra.

4. nap:Vicenza – Budapest

Reggeli után, megtekintjük a “Palladiovárosa“-ként is ismert varázslatos Vicenzát. A mester munkássága városszertevisszaköszön, szép épületei, villái felejthetetlen élményt nyújtanak azépítészetet kedvelőknek. Városnézés után elkezdjük utazásunkat hazafelé. Napközbenirövidebb megállóink után érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Utazás:

autóbusszal, útközben 2-3 óránként tartunkpihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néhafizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.

A helyfoglalás az előleg-befizetéssorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az útteljes időtartamára: 1000, 2000, 3000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően ld.http://www.budavartours.hu/sugo.htmloldalon). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának ajogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Ellátás:

reggeli (félpanzió kérhető)

Csoportkísérő/ idegenvezető:

a csoportot az egész út folyamán magyarnyelvű idegenvezető kíséri.


Ahelyszínen fizetendő költségek: (A belépők áraitájékoztató jellegűek, változhatnak.)
Idegenforgalmi adó: 2 €/fő/éj (helyszínen fizetendő)

Miramare kastély: 8 € + audioguide 3 €

Scaliger Kastély (Malcesine): 6 €

Monte Baldo felvonó: 22 € (retur)

Torre Apponale (Riva): 2 €

Varone vízesés: 6 €

Sirmione hajókázás: 15 €

Bardolino bormúzeum és kóstolás:

Bardolino olivaolaj múzeum:

Verona Aréna: 10 €

A program változás jogát fenntartjuk!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.10.16 - 4 nap / 3 éj
62 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak