Nyugat-Mediterrán Kalandozás

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

314 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: teljes ellátás
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*

Nyugat-Mediterrán Kalandozás

Út leírás:

1. nap Budapest
Elutazás autóbusszal Budapestről a délutáni órákban.

2. nap Genova
Megérkezést követően beszállás a hajóba és a koraesti órákban kihajózás Dél felé, La Spezia irányába.

3. nap La Spezia
1. fakultatív lehetőség - kb. 4,5 óra
Félnapos programunk alatt megtekintjük a világ egyik leghíresebb épületét, a Pisai ferde tornyot és még számos nevezetességet, melyek el fognak kápráztatni bennünket. Első állomásunk a Dóm tér, ami nem csak a hírhedt torony, székesegyház és keresztelőkápolna, hanem Galileo Galilei vezette földrengéses kísérletek helyszíne is. A ferde torony megtekintése mellett lehetőségünk nyílik a gyönyörű 13. századi székesegyház belsejének felfedezésére, illetve Olaszország legnagyobb keresztelőkápolnájának megtekintésére is. Ezt követően a városközpont felfedezésére is lesz még időnk, ami tereivel, éttermeivel és boltjaival várja az odalátogatókat. A városlátogatást követően transzfer vissza a kikötőbe. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a vallási helyek meglátogatásához konzervatív öltözet javasolt.

Részvételi díj: 25.000 Ft / fő min.létszám 16 fő

2. fakultatív lehetőség - kb. 8 óra
A hajót elhagyva megkezdjük 2,5 órás buszos utunkat, amely során gyönyörű kilátásban lesz részünk. Firenzébe érve találkozunk először a helyi idegenvezetővel, majd megkezdjük informatív városlátogatásunkat. Megcsodáljuk a Michelangelo teret, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra és a környező toszkán hegyekre. Megtekintjük továbbá a Firenzei dómot, amely Olaszország 3. legnagyobb és a keresztény világ 4. legnagyobb temploma, egyben a Világörökség része. Ezt követően megtekintjük a Santa Croce templomot, ami a Piazza di Santa Croce téren található. A program végén szabadidő keretein belül fedezhetjük fel a helyi éttermeket és boltokat.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a vallási helyek meglátogatásához konzervatív öltözet javasolt.

Részvételi díj: 28.500 Ft / fő min.létszám 16 fő


4. nap Civitavecchia

1. fakultatív lehetőség - kb. 7,5 óra
Egy másfélórás transzfer után megérkezünk Rómába, ahol gyalogosan fedezzük fel a város legikonikusabb utcáit. Először is a Colosseumot csodáljuk meg, ami Kr. e. 70-80-ban épült és a mai napig a világ legnagyobb amfiteátruma. Ezt követően a Forum Romanumhoz sétálunk, ami egykor a római közélet központja volt. Kirándulásunkat a Santi Apostoli térnél folytatjuk majd a pillangó alakú Spanyol lépcsőhöz látogatunk el. A Spanyol lépcső alján helyezkedik el az Öreg Hajó Szökőkútja, amely egy gyönyörű római barokk építmény és a város egyik legjelentősebb látványossága. Ezután szabadidő keretében vásárolhatnak és ebédelhetnek a közeli kávéházak, bárok vagy éttermek egyikében. Túránkat a Pantheonnál folytatjuk, amely a város egyik legjobban fennmaradt ókori római temploma, majd a Piazza Navonahoz látogatunk el, továbbá ellátogatunk a világhírű Trevi-kúthoz.
Felhívjuk utasaink figyelemét, hogy a kirándulás egy egésznapos sétát igényel így ajánlott a kényelmes cipő viselete. A túra során a Colosseumot csak kívülről tekintjük meg.

Részvételi díj: 24.000 Ft / fő min.létszám 16 fő

2. fakultatív lehetőség - kb. 4,5 óra
Kirándulásunk egy 50 perces transzferrel kezdődik, amely során gyönyörű tájakon keresztül jutunk el Tuscania falujába. A transzfert követően gyalogos túránk a falu történelmi központjába vezet, amelyet középkori várfal vesz körül, majd megtekintjük Lavello tornyát, ahonnan páratlan kilátás nyílik az egész falura. Az idegenvezető a falu legfőbb nevezetességeit fogja bemutatni nekünk, beleértve a Szent Péter templomot, ami tökéletesen jellemzi Közép-Olaszország kis faluinak hangulatát. Ezután visszaszállunk a buszra és ellátogatunk Tarquiniaba, ami a 12 ősi etruszk város egyike, mindezek mellett számos látványosságot fedezünk fel Tuscia területén.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a vallási helyek meglátogatásához konzervatív öltözet javasolt.

Részvételi díj: 20.000 Ft / fő min.létszám 16 fő

5. nap Cannes - Kb. 6 óra
Félnapos fakultatív kirándulásunk során ellátogatunk Monacóba, Monte Carloba és Nizzába. Egy rövid buszos transzfer után megérkezünk a híres monacói sziklához, majd egy vezetett gyalogtúra során felkeressük az Óceanográfiai Múzeumot, a mesebeli Hercegi palotát és a Székesegyházat, ahol Grace Kelly és III. Rainier herceg maradványai találhatóak. Továbbá megtekintjük az ikonikus Monte Carlo Casinot ami közvetlenül a Hotel de Paris mellett található. Közös sétánk után lehetőségük lesz önállóan is felfedezni Monte Carlo városát mielőtt tovább utazunk Nizzába a látványos Moyenne Corniche úton. A transzferünk során Nizza összes kiemelkedő látványoságát megcsodáljuk, melyek a következők: Promenade des Anglais, a legendás Negresco Hotel, az Orosz Orthodox Székesegyház a jellegzetes hagyma kupoláival és élénk színű kerámia arculatával.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kirándulás nem tartalmazza a kaszinó belső megtekintését.

Részvételi díj: 26.000 Ft / fő min.létszám 16 fő6. nap Mallorca - Kb. 5,5 óra
Az autóbuszos városnézés első állomása a Castillo de Belver ( kívülről), ahonnan csodálatos kilátás nyílik Palma de Mallorcára. A kikötőből kb. 40 perc alatt jutunk el Valldemossa városkába, mely igazi gyöngyszem a sziget belsejében, 400m magasan a Tramuntana hegyen. A mandula-, olaj- és narancsfákkal körbeölelt romantikus kisváros, Chopen lakóhelye volt. Itt kb. 1 órát töltünk el, majd visszatérve a fővárosba gyalogosan tekintjük meg a történelmi nevezetességeket: Katedrális, El Almudeina Palota, majd rövid szabadidő keretében lehetőség nyílik a szűk sikátorokban sétálni, majd autóbusszal jutunk vissza a hajóhoz.

Részvételi díj: 18.000 Ft / fő

Belépő a Katedrálisba: 12 ? / fő

Minimum létszám: 12 fő

7. nap Barcelona - Kb. 7,5 óra
Kirándulásunkat a Montjuic hegyi kilátónál kezdjük, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik az egész városra. A Colombus emlékmű érintésével, panorámás városnézésünk során láthatjuk az Olympiai falut, Bikaviadal arénát. A Güell Park a következő állomásunk (ingyenes rész látogatása), majd innen tovább indulva menézzük a Sagrada Familia-t, a most is épülő templomot, Barcelona szimbólumát, mely Gaudi fő alkotása. Igény szerint a templom belső látogatására is lehetőség nyílik magyar nyelvű vezetéssel. A templom környékén az Exaimple negyedben számos étterem és tapasz bár várja vendégeit. Itt fakultatív ebédelési lehetőségre nyílik alkalmunk. A Passeig de Gracia-n haladva (a város legelegánsabb utcája) buszról megtekinthetjük Gaudi két híres lakóépületét, a Casa Batlló és la Pedrera házakat. Ezt követően a gótikus negyedben megnézzük a Katedrálist, a Királyi Palotát, majd szabadidő a Ramblason, ahol meg lehet tekinteni a híres piacot, a ?la Boqueria? ?t .

Részvételi díj: 18.000 Ft / fő ? min. létszám 14 fő

Belépő: Sagrada familia 26 ? / fő - min. létszám 14 fő

8. nap Ajaccio - Kb. 3 óra
Franciaország kulturális és történelmi városa az Ajacciói-öböl északi partján, a környező hegyek ölelésében fekszik. Korzika fővárosa Európa egyik legkiemelkedőbb alakjának, Bonaparte Napoleonnak a szülőhelye. A település a középkorban Genova birtoka volt. Városlátogatásunk során megtekintjük a Casone kerteket, amely a város leggyönyörűbb zöldövezete és a La Parata tengeri fokot, amely Ajaccio és egyben Korzika legszebb látnivalói közé tartozik, továbbá megtekintjük a történelmi kerületet is. Felhívjuk utasaink figyelemét: a túra teljesítéséhez ajánlott a kényelmes cipő viselete.

Részvételi díj: 19.000 Ft / fő min.létszám 16 fő9. nap Genova - Budapest
Visszaérkezés Genovába, majd a kiszállást követően a délelőtti órákban autóbusszal visszaindulás Budapestre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.27 - 9 nap / 7 éj
314 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak