Dél-India körutazás - Kerala lagúnái

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

369 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: egzotikus
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Dél-India körutazás - Kerala lagúnái

Látogasson el a meseszép Kerala államba, amit a helyiek az "Isten saját országának" is neveznek. India délnyugati állama híres a fűszernövényeiről, teaültetvényeiről és gazdag növény- és állatvilágáról. 

Leírás:

9 nap / 7 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.

3. nap: Reggeli, majd utazás az 1500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 150 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamomültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea
múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.

4. nap: Reggeli a szállodában, késôbb utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 160 km). Délután  látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templomkomlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

5. nap: Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 150 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt  gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élővilágában. Szállás Periyar-ban.

6. nap: Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 130 km). Délután a kirándulás alatt bepillantást nyerhetünk a rezervátumban élő számos madárfaj életébe. Szállás Kumarakom-ban.

7. nap: Reggeli a szállodában, majd indulás Allepey-be (kb. 150 km). Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás a hajón.

8. nap: Reggeli. Később utazás Cochin-ba (kb. 60 km). Érkezést követően elhelyezkedés a szállodában, pihenés, szabadprogram. Szállás Cochin-ban.

9. nap: Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul magyar nyelvű helyi idegenvezetővel!

Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatukat!

 

UTAZÁS: Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: Körutazás során 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: A magyar nyelvû helyi idegenvezető Indiában, a repülôtéren fogadja az utasokat.

 

Helyszínen fizetendő: belépőjegyek kb. 30 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

[VIDEO]

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.09.26 - 9 nap / 7 éj
369 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak