Kalandnyaralás a Fülöp-szigeteken

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 11 nap / 9 éj

 

 

349 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
11 nap / 9 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Kiscsoportos prémium kalandnyaralás  - maximum 17 fő!

Népszerű kalandutazásaink egyik legújabb gyöngyszeme a Fülöp-szigetek-i kalandnyaralás! Izgalmas, kalandos programok várnak bennünket Délkelet-Ázsia egyik legszebb országában. Jellegzetes, a tengerből kiemelkedő mészkőhegyek között hajózunk, lagúnákban snorkelezünk, talán a világ legszebb tengerpartjain pihenünk vagy éppen tengerikajakozunk...

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Ellátás: reggeli
Típus: Kaland

Szállásleírás:


Fülöp-szigeteki resort szállások

Szállás: Aparthotel

Egyéb szolgáltatások:
Aparthotel

Programleírás:

1. nap: Budapest, Manila

A mai napunkon az utazásé a főszerep, a kora délutáni órákban induló nemzetközi repülőjárat repít el egy átszálást követően a Fülöp-szigetek fővárosába.

 

2. nap: Manila

Várhatóan a délutáni órákban már Manila nyüzsgő forgataga veszi körbe kiscsoportunkat. Gyors transzfer a szállodába, egy hangulatos vacsora következik, majd nyugovóra térünk, hogy holnaptól frissen vágjunk bele a kalandnyaralásunk legszebb napjaiba.

 

3. nap: Manila, El Nido (Palawan)

A mai napunkon átrepülünk a Fülöp-szigetek egyik legszebb szigetére. Érkezést követően elfoglaljuk a szállásunk, közvetlen utána a pálmafákkal szegélyezett homokos tengerparton napozunk és természetesen a jeges koktélok szürcsölgetése után/közben/mellett csobbanunk a kék minden színében ragyogó tengerben. A naplemente megtekintése után jöhet a jól megérdemelt street food stílusban elkészített friss fogásból készített halas vacsora...

 

4. nap: El Nido (Palawan): Tour A - A hajókirándulás

A reggeli elfogyasztása után a sziget leghíresebb túrájára indulunk, azaz vár bennünket a Tour A. Jellegzetes hajónkkal a lagúnák bűvöletébe kerülünk. A világtól elrejtett lagúnák várnak arra, hogy pancsoljunk bennünk, s közben a sziklafalak és a rajtuk rejtélyes módon éldegélő növényekben csodálkozhatunk. S persze, hogy a nap folyamán a snorlkel felszerelések is előkerülnek, hogy a színes halacskák segítségével keressük meg Némót.

 

5. nap: El Nido, Las Cabanas Beach (Pihenőnap)

Talán El Nido egyik legszebb partszakaszára utazunk a mai nap. A strand megközelítése is kalandos lesz, hiszen kipróbáljuk a szigetekre jellemző oldalkocsis triciklit. Álmaink megvalósulnak a mai napunkon, hiszen fantasztikus színekben ragyogó tenger, finom homok és az árnyékot adó pálmafák lenyűgöző látványt nyújtanak. Azt már csak a színes koktélokkal tudjuk überelni...

 

6. nap: El Nindo, Coron City (Busuanga Island)

Fájó szívvel elbúcsuzunk Palawan szigetétől és áttesszük a székhelyünk Busuanga szigetére. Izgalmas, ám annál szebb utazásban lesz részünk. A két sziget közt működő kompjárattal utazunk, s ezalatt gyönyörködhetünk a tengert szépségeiben, illetve a kis szigetekben, melyek az utunk mellett találhatóak. Szállásunk Coron Town kisvárosában lesz, mely egy lenyágöző szépségű öbölben fekszik.

 

7. nap: Busanga Island, Coron Island

Egészen elképesztő nap vár ismét bennünket. A Fülöp-szigetek jellegzetes hajóival, melyeket elképzelhető, hogy csak úszva tudunk megközelíteni indulunk a környező szigetvilág „felfedezésére”. Coron szigetét a vad mészkőhegyek, mészkőtűsziklák jellemzik, melyeket elképesztő módon ragadt meg a zöld növényzet. A tenger színével keverve, mintha egy másik bolygón lennénk, olyan érzésünk támad. A víz alatt világról csak halkan jegyezzük meg, hogy színes korallok és elképesztő mennyiségű színes halacska jellemezi ezeket a vizeket, így természetesen a snorkel felszerelés sem maradhat a hajóban. A szigeten kikötünk s pár rövid, de annál nehezebb kaptatót leküzdünk, hogy egy fantasztikus kilátópontról tekintsünk le. A döbbenetesen szép napunk után haza utazunk, ahol pár koktéllal és a naplementével feltesszük a mai napunkra a koronát.

 

8. nap: Pihenőnap

A mai napunkon picit a pihenésé a főszerep. Közeli strandok, kis motorozás, lazulás vár bennünket a földi Pardicsomban. Akik picit aktívabb programra vágynak a Mt Tapyas csúcsára túrázhatnak, mely rövid túra, ám ebben a melegben kitartást igényel, viszont a panoráma kárpótol mindenkit a fáradságokért.

 

9. nap: Coron Town, Lusong Islands, Pass Island

Ismét hajóra szállunk, hogy bővítsük a Fülöp-szigeteki ismereteinket. Elhajózunk a II. világháborúban elsüllyedt japán hadihajó roncsához, s ha már arra járunk persze, hogy snorizunk is egyet! Innen Lusung érintetlen koralljaihoz hajózunk, ahol szintén a vízbe csobbanunk, Pass szigetén fogjuk ez ebédünket elfogyasztani, s a pálmafák alatt hűsölni, lazulni picit, természetesen a vízpart közvetlen közelében. Szállásunkra a délutáni órákban térünk vissza.

 

10. nap: Busuanga Island, Manila

A mai nap fájó szívvel magunk mögött hagyjuk a földi Paradicsomot és megkezdjük a haza utazásunk. Belső repülőjárattal vissza repülünk a Fülöp-szigetek fővárosába, ahol elfoglaljuk a szállásunk, hogy tudjunk még a nemzetközi repülőjárat előtt pihenni. Délután még megnézzük Manila történelmi részét, mely még a 16. században alakult ki, a spanyol hódítóknak köszönhetően. Várhatóan az esti órákban indulunk a nemzetközi repülőtérre, hogy elinduljunk Európa felé.

 

11. nap: Budapest

Várhatóan a kora délutáni órákban érkezünk Budapestre.

 

 

Tudnivalók:

 

Az alapár tartalmazza: az utazást a Fülöp-szigeteken belül busszal, vízibusszal és csónakokkal, a szállásokat resort jellegű szállásokon és a reggeliket, a helyi vezetők díját, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

 

Az alapár nem tartalmazza: a nemzetközi, illetve a belső repülőjáratok árát (kb. 320.000Ft/fő), a reggelin kívüli étkezéseket, a belépők és a kirándulások és a kötelező borravalók (kb. 130 EUR/fő) árát, az esetleges védőoltások, a biztosítás árát. Egyágyas felárat.

 

Utazás: Budapestről nemzetközi repülőjárattal utazunk Manilába. Fülöp-szigeteken: helyi repülőjáratokon, vízibuszokon, kisbuszokon és csónakokon utazunk.

Az adott térségben uralkodó aktuális időjárási viszonyok következtében a hajós programjaink változtatási jogát fenntartjuk!

 

Szállás: 2 éjszakát töltünk Malilában, 3* megfelelő szálláson, 3 éjszakát töltünk Palawan szigetén 3-4* resort jellegű szálláson, 4 éjszakát töltünk Busanga szigetén 3-4* resort jellegű szálláson. Egyedül jelentkezőket igyekszünk korra és nemre való tekintettel társítani. A Fülöp-szigeteki viszonyoknak megfelelően szállásainkon a szobák mérete, tájolása, felszereltsége egymástól eltérő lehet.

 

Étkezés: Reggeliket tartalmazza az alapár. Az ebédet és a vacsorákat az idegenvezető által gondosan kiválasztott éttermekben fogjuk elfogyasztani. Egy átlagos étkezés ára: 1000-1500 forint. Az ételek leginkább a délkelet-ázsiai konyha fogásaiból kerülnek ki, sok rizst, zöldséget és csirkét, halat illetve rákot tartalmaznak, és egészségügyi szempontból biztonságosak. Csapvíz fogyasztása nem ajánlott, palackozott vizet lehet fogyasztani, ennek az ára kb. 50-100 Ft.

 

Pénz: A hivatalos fizetőeszköz Fülöp – szigeteki peso (PHP). 1 USD = kb. 50-54 PHP, vagyis 1 Fülöp szigeteki peso kb. 5,5 magyar forint. Legcélszerűbb az euró (EUR) kivitele készpénz formájában. Készpénzt váltani mindenhol gond nélkül lehet, utazási csekkel a nagyobb városokon kívül viszont akadhatnak problémáink. A hitelkártyák elfogadása limitált, és használatuk pénzbe kerülhet, de vannak automaták, melyek használhatók készpénzfelvételére. Ajánlott költőpénz kb. 100 000 – 150 000 Ft, valamint a belépők és a kirándulások és a kötelező borravalók (kb. 130 EUR/fő).

 

Létszám: A csoport minimális létszáma 10 fő, míg a maximális létszám 17 fő.

 

Nehézség: Könnyű és változatos világjárásnak felel meg az utazásunk.

 

Vízum: Magyar állampolgárok részére a Fülöp-szigetekre 21 napot nem meghaladó látogatás során nem szükséges vízum, de a kiutazástól számítva legalább hat hónapig legyen érvényes az útlevél.

 

Biztosítás: Ajánlott, ezt irodánkban könnyen megkötheted.

 

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.03.19 - 11 nap / 9 éj
349 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak