Namíbia - Botswana - Zimbabwe

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 14 nap / 13 éj

 

 

795 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
14 nap / 13 éjszaka
14 nap / 13 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Namíbia - Botswana - Zimbabwe
Busmanok földjén, Viktória vízesés, Okavango delta

Megjegyzések:

Minimum létszám: 16 fő

- 12-15 fő közötti felár: 35.000 Ft

 

Figyelem! Ezen programunk fizetési feltételei az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól eltérnek. Az út költségét nem két, hanem három részletben kell befizetni.

Fizetési ütemezés:

I. részlet:         előleg jelentkezéskor (a végösszeg 40%-a)

II. részlet:       kb. 60 nappal indulás előtt (a végösszeg 20%-a)

III. részlet:      fennmaradó összeg - kb. 30 nappal az út indulása előtt

 

Afrikában az autóbuszok mérete eltér az Európában megszokottaktól. Sokszor a buszban, illetve néhány esetben a tetőn elhelyezett csomagtartón szállítják az utasok bőröndjét.

 

Kötelező védőoltás nincs. Malária tabletta szedése javasolt. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu weboldalon talál.

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, és minimum 3x2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.

 

Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatással.

A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 285 HUF, 1 EUR = 320 HUF árfolyamig érvényesek.

Szolgáltatások:

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

-         BBP utasbiztosítás

-         közlekedés helyben a létszámtól függő nagyságú klimatizált, bérelt minibusszal, terepjáróval, csónakkal, dzsipekkel

-         elhelyezés középkategóriájú (kb. 3+-4*-os) szállodákban, lodge-okban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel

-         magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig, idegenvezető

Árak:

A 280 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Leírás:

AZ OKTÓBERI CSOPORTUNKBAN AZ UTOLSÓ 4 HELY FOGLALHATÓ!

 

Tervezett program:


1. nap: Bécs - Viktória-Vízesés
Közös transzfer Budapestről Bécsbe (Flixbusszal vagy különbusszal). Elrepülés Bécsből az átszállással Viktóra-Vízeséshez, Zimbabwebe. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


2. nap: Viktória - vízesés ...
Megérkezés Zimbabwebe, a Viktória-vízeséshez. Szállás elfoglalása a Viktória-vízesésnél,pihenés majd vacsora.


3. nap: Viktória-vízesés - Zambezi-folyó
Reggelit követően Afrikai egyik legszebb természeti csodáját, a Victoria Falls Nemzeti Parkot keressük fel. Az UNESCO Természeti Világörökség részét képező Viktória-vízesés a világ legszélesebb és egyik legszebb zuhataga. Helyi elnevezése a makololóktól származik: Mosioa-Tunya, melynek jelentése "mennydörgő gőzölgés" és "robajló füst". A név onnan ered, hogy a víz száz méteres mélységbe alázúduló hangját háromszáz méteres párafüggöny egészíti ki. Délután hajózunk a Zambézi-folyón. 1855-ben David Livingstone, a híres felfedező és misszionárius volt az első európai, aki megpillantotta a Zambézi-folyó nagy vízesését, melyet az akkori brit királynőről nevezett el Viktória-vízesésnek. Vacsora. Szállás a Viktóriavízesésnél.


4. nap: Chobe Nemzeti Park - Kasane
Reggeli után egész napos kirándulás: a Chobe Nemzeti Park Afrika egyik legsűrűbb vadon élő állatállományának otthont adó park Botswana északi részén. Méretét tekintve az ország harmadik legnagyobb nemzeti parkja, állatvilágát tekintve pedig a legváltozatosabb. A park legjobban talán hatalmas elefántpopulációjáról ismert. A parkban a becslések szerint 50 000 elefánt él. Napközben szafarin veszünk részt a nemzeti parkban és rövid csónakázással zárjuk napunkat. Rövid utazás és határátkelés után érkezünk meg Botswana-ba. Vacsora. Szállás Kasane-ban.


5. nap: Kasane - Nata - Maun
Reggeli, majd továbbutazunk Zimbabwe határának mentén Nata felé. Az út során változatos élőhelyek mentén haladunk végig, a végtelen, száraz homoksivatagtól a füves szavannáig. Natatól még kb. 4-5 óra utazás után elérjük új úticélunkat, Maun-t, mely az UNESCO Világörökség részét képező Okavango Természetvédelmi Terület fővárosa. (Egész napos utazás) Vacsora. Szállás Maun-ban.


6. nap: Maun -Okavango Delta
Reggeli után egész napos kirándulás kenuzással a világ legnagyobb szárazföldi deltájánál, az Okavango-nál (Figyelem: a kenuzás csak a vízállástól függően lehetséges! Amennyiben az alacsony vízállás miatt kenuzás nem valósítható meg, a csoport a Moremi rezárvátumban szafarin vesz részt.). Az Okavango Delta a Kavango-folyóról kapta a nevét, amely 1200 kilométeren keresztül hömpölyög Angola és Namíbia között, aztán belép Botswanába, ahol eltűnik a Kalahári homoksivatagában. A környékén Afrika állatvilágának széles skálája él. Napközben ebéd. Szállás Maun-ban.


7. nap: Maun - Windhoek
Reggeli, majd utazás egész nap autóbusszal Namíbiába Windhoek-ba, Érkezés után a szállás elfoglalása. Vacsora. Szállás Windhoek-ban.


8. nap: Windhoek - Solitaire
Reggeli, majd Namíbia vadregényes tájain elutazunk Solitaire-be, a Namíb sivatag kapujához.Vacsora és szállás Solitaire -ben.


9. nap: Solitaire - Sossusvlei -Swakopmund
Reggeli után utazás Sossusvlei-be, mely a világ legrégebbi sivatagja, a Namíb-sivatag déli részén található, óriási vörös homokdűnés terület. A Sossusvlei nevet gyakran az egész területre használják, mely egyike Namíbia legfőbb látványosságainak. Az itt található dűnék a világ legmagasabbjai között vannak; legtöbbjük 200 méter feletti. A legmagasabb a 380 métert is eléri, így kapta a "Big Daddy" becenevet. Utazás Swakopmund-ba, a város a német gyarmati időkben Namíbia legfontosabb kikötővárosa volt, valamint az építészetben is még mindig erős német hatás érezhető. Vacsora, Szállás Swakopmund-ban.


10 nap: Swakopmund - Walvis-öböl
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egy part közeli úton haladunk a Namíb-sivatag és az Atlanti-óceán közé ékelődött területen, a Walvis-öbölig. Érkezést követően katamáranba szállunk, majd az öbölben csónakázunk a Pelican Point-félsziget irányába. Utazásunk során bálna, delfin vagy fóka lesen vehetünk részt és különböző vizimadarakat csodálhatunk meg. Visszautazás Swakopmundba, majd a város felfedezése. (A program ára: 22.800 Ft.) Vacsora. Szállás Swakopmundban.


11. nap: Swakopmund - Erongo - Etosha Nemzeti Park
Reggeli után utazás az Erongo régión keresztül , az Etosha Nemzeti Park felé. Útközben láthatjuk a 2350 méter magas gránit hatású Erongo-hegyet. Érkezés délután Okaukuejo-ba. Vacsora. Szállás Okaukuejo-ba, az Etosha Nemzeti Parkban.


12. nap: Okaukuejo - Etosha Nemzeti Park - Otjiwarongo
Reggeli, majd transzfer az Etosha Nemzeti Parkba. A napot az egyedülálló Etosha Nemzeti Park felfedezésével töltjük. Hatalmas só-sivataggal, változatos növényzettel és gazdag vadvilággal rendelkezik. Vacsora. Szállás Ojitwarongo-ban


13. nap: Otjiwarongo - Windhoek
Reggeli, délelőtt transzfer a repülőtérre és hazautazás átszállással Bécsbe. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


14. nap: ... Budapest - Bécs
Megérkezés Bécsbe a reggeli órákban, majd közös transzfer Bécsből Budapestre (Flixbusszal vagy különbusszal)!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-          Dél-namíbi dűnetenger

-          Okawango Delta

-          Mosi-oa-Tunya / Viktória-vízesés

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.11 - 14 nap / 13 éj
795 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak